GAMIVO.COM - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 16 razy
Re: GAMIVO.COM - oficjalny temat
I dlatego śmieciowe sklepy z "prowizjami za opłatę" i innymi głupotami omijam szerokim łukiem.
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Pierwszy raz przejechałem się dzisiaj na sklepie z kluczami. Trafiło na Gamivo. Kupiłem Amid Evil a klucz był do gry Dusk. Zobaczymy co na to obsługa klienta.
Przygotuj sie na udowadnianie ze jestes uczciwy(wysylanie listy aktywacji ze steam itd)Dla mnie gamivo jest 100 razy gorsze od g2a na ktorym nigdy nie wtopilem a na gamivo na 9 transakcji w 3 mialem niedzialajace klucze albo tak jak ty klucz od innej gry.Ta ich weryfikacja sprzedawcow to mitwodny pisze: ↑Pierwszy raz przejechałem się dzisiaj na sklepie z kluczami. Trafiło na Gamivo. Kupiłem Amid Evil a klucz był do gry Dusk. Zobaczymy co na to obsługa klienta.
- Kontakt:
No już jest kiepsko, bo napisali bym pokazał jaką wiadomość z błędem dostałem przy dodawaniu klucza. Jak nie miałem gry Dusk w bibliotece to jak miałem mieć jakiś błąd niby.
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Prosta piłka.wodny pisze: ↑No już jest kiepsko, bo napisali bym pokazał jaką wiadomość z błędem dostałem przy dodawaniu klucza. Jak nie miałem gry Dusk w bibliotece to jak miałem mieć jakiś błąd niby.
Kupiłeś grę X. Posiadasz dowód w mailu i na koncie co powinieneś dostać, a klucz, który otrzymałeś aktywował Ci grę Y.
Klucz został zużyty, ale to nie znaczy, że nie możesz sprawdzić, jaką grę aktywował. Spróbuj jeszcze raz użyć tego samego klucza na swoim kocie stim, a zobaczysz, że system poinformuje Cię, że już posiadasz tę grę w bibliotece i zapyta się, czy chcesz ją pobrać. Piękny dowód na to, jaką grę aktywuje ten klucz.
Uwaga, takiej informacji nie zobaczą osoby nie posiadającej tej gry w swojej bibliotece. Zobaczą że klucz został już zużyty.
Screeny lub filmy i do supportu. Masz czarno na białym że dali zły klucz, czyli nie wywiązali się z umowy.
PS. Wygląda na to, że masz grę Y za darmoszkę?
PS2. Błędy się zdarzają. nie przesądzajmy jeszcze tej kluczykowni.
- Kontakt:
Masz rację, że da się tak udowodnić. Dzięki wielkie! Nawet bym na to nie wpadł. Nagrałem filmik jakby co i czekam na dalszy rozwój wydarzeń.
Edit: Reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Kasę zwrócą na PP. Na koncie nadal mam Dusk także wygrałem życie.
Edit: Reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Kasę zwrócą na PP. Na koncie nadal mam Dusk także wygrałem życie.
- Kontakt:
Kupiłem Klucz do gry Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition i pisze że STATUS HOLD numer zamówienia 4505B3ED-2BE2-11EA-B0C7-061D0C0017F5
Czy L.A. Noire Complete Edition na GAMIVO jest w formie klucza Steam?
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Na gift w takiej cenie bez aktywnej wyprzedaży nie ma szans, więc na pewno klucz steam.
U mnie Gamivo.com niezmiennie zawodne. Trzecie zakupy i trzeci problem. Tym razem nie wyświetla się klucz do steam .....

- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 98 razy
Piszę posta pod postem, bo coś nie podbija i nie każdy zauważy.
Taki zły i niedobry jestem.
Kod na 10% na wszystko do 50 euro JANUARYCLEARANCE ważny 48h.
Taki zły i niedobry jestem.
Kod na 10% na wszystko do 50 euro JANUARYCLEARANCE ważny 48h.
- Kontakt:
jest tu jeszcze przedstawiciel sklepu? bo mam poważny problem z zakupionym kluczem (niestety bez ochrony dodatkowej) a sam suport na stronie pewnie z tydzień będzie odpisywać
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 64 razy
- Kontakt:
Jeśli kupiłem grę bez tej całej ochrony kupujących, a otrzymałem klucz do zupełnie innej gry niż chciałem (którą już posiadam - więc klucza nie wykorzystałem), to czy jest jakakolwiek szansa że otrzymam nowy? Wysłałem zgłoszenie, ale cisza...
- Kontakt:
jak kupowałem Cień Wojny i dostałem duplikat to po zgłoszeniu dostałem kilka dni później nowy klucz, więc szansa jest.
- Podziękował: 17 razy
- Kontakt:
Już wszystko wiem. Muszę przyznać że support w tym kejszopie działa bardzo sprawnie, co mnie mocno zaskoczyło. Po wymianie kilku wiadomości stanęło na tym, że otrzymam refund całości poniesionych kosztów, ale tylko w postaci walleta na przyszłe zakupy. W sumie dobre i to, bo spodziewałem się że nic nie ugram.
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowania: 23 razy
XCOM 2: War of the Chosen EU za 34.30zł + opłata
Injustice 2 - Ultimate Edition 25,50zł (razem z opłatą)
z kodem 25% - APRILFOOLS2020
Injustice 2 - Ultimate Edition 25,50zł (razem z opłatą)
z kodem 25% - APRILFOOLS2020