O, widzę tutaj np. za 22 dolki, niby jakieś tam 40% zniżki aktualnie jest

A to jest jakaś wersja "Global"? Normalnie jest angielski/polski? I kiedy to kupowałeś za taką cenę? Bo za 17 dolków to bym w ciemno brał.ridzio pisze: ↑Sam kupiłem mi banda 2 na gearbest za jakieś 17 dolarów. Ogólnie sprzęt dobry, warto jednak zaopatrzyć się w folię ochronną na pigułkę oraz inny pasek, bo ten ma skłonność do rozciągania się w okolicach pigułki. Dziurka na którą zapinany jest pasek potrafi się się rozciągnąć i w czasie np. biegania rozpiąć. Aplikacja Mi Fit to też raczej bieda, ale na szczęście są aplikacje, które w pełniejszy sposób wykorzystują funkcjonalność Mi banda.
Dzięki za informacje!ridzio pisze: ↑Ja wziąłem zwykłą rejestrowaną, kosztowała 1 dolana więc nie majątek a człowiek pewniej się czuje. Idzie około miesiąca (gdy zamawiałem opaskę szło 2 tygodnie, później zamawiałem pasek to szło równo miesiąc).
Jeżeli myślimy o tym samym portalu czy Ali, to tam też widzę po 80, są jakieś aukcje gdzie kosztuje mniej ale nie wiem, nie oszukają na tym? Bo tamte mają po 16k zamawiających, te mają czasem koło 1k.McSnake pisze: ↑22$ trochę drogo. Tą opaskę bardzo często można spotkać za niecałe 50zł, sprawdź konkurencyjny portal, lubują się na nim w marce w Xiaomi.
Moja żona używa MiBand2 od ponad roku i sobie bardzo chwali. Jedynie opaskę musiałem zamówić nową, bo stara się trochę zużyła.
Polecam
Jeżeli używasz Mi Band Notify& Fitness, sama aplikacja zaleca, aby mieć włączoną aplikację Mi Fit. Co do baterii, u mnie cały czas bluetooth włączony bateria wytrzymuje ok 40 dni. Bez włączonego bt cały czas wytrzymała nawet 72 dni. Jedna tylko rada, ładując opaskę przez usb a nie ładowarkę bateria dłużej trzyma. Sprawdzone na kilku egzemplarzach. Nie wiem co masz na myśli pisząc, że oryginalna opaska wytrzymała 4 miesiące, możesz rozwinąć?qfalagupagu pisze: ↑Mi band 2 laczy sie bez problemu z Samsaungiem/xcover3/-apka notify/oficjalnej nie uzywam-opaske sparowalem z innym telefonem - i nie moglem "odparowac" , komunikaty tylko w jezyku angielskiem. podobno wersja na indie jest bez pulsometra i bateria duzo wiecej trzyma. Bateria trzyma ok 5 tygodni/codzienna synchronizacja danych/ ok 1godz na blueto/ .opaska/orginalna / wytrzymala ok 4 miesiecy -zamiennik juz 2 miesiace /cena 9zl/ Kapiel i basen nie ma wplywu na opaske